Primi piatti / First courses

  • Spaghetti di Gragnano alle vongole

    • euro 15

    Spaghetti from Gragnano with clams

  • Spaghetti di Gragnano con zucchine e gamberetti

    • euro 15

    Spaghetti  from Gragnano with zucchini and shrimps

  • Scialatielli al profumo di mare (cozze,vongole e gamberi)

    • euro 16

    Sea flavoured scialatielli pasta ( mussels, clams, rawns )

  • Ravioli ‘Elisir’ (ricotta e spinaci, con pomodorini e basilico)

    • euro 14

    Ravioli ‘Elisir’ style (Ricotta cheese and spinach, with cherry tomatoes sauce and basil)

  • Gnocchi alla sorrentina (pomodoro,mozzarella,basilico)

    • euro 14

    Gnocchi pasta with tomato sauce, mozzarella chese and basil

  • Penne con polpette al pomodoro

    • euro 14

    Penne pasta with meatballs and tomato sauce

  • Fusilli con ragu' alla bolognese

    • euro 14

    Fusilli pasta with Bolognese sauce